OM PERFECT SKIN


Perfect Skin – MEDEX INSTITUT er en professionel hud- og kropsplejeklinik, som henvender sig såvel til kvinder som mænd. Klinikken har eksisteret siden 2004.

I klinikken tilbyder vi alt inde for velvære, hud- og kropspleje, fodterapi, kunstige negle, massage og som noget helt ny ”Forskønnelse uden kirurgi” herunder permanent hårfjerning, fjernelse af karspræninger, udglatning/minimering af rynker mv.

Klinikken er specialiseret i behandling af problem hud, bl.a. acne, eksem, diverse hud irritationer. Samt forskønnelse uden kirurgi.

Der venter dig en både kropslig og sanselig oplevelse i de nye, moderne designet lokaler, hvor der bliver lagt vægt på en engageret og professionel rådgivning omkring den individuelle hudpleje og make-up.

Du er som kunde i centrum og kan føle dig afslappet og behageligt tilpas med de skønne behandlinger

Kort sagt: Der er alt fra top til tå inden for behandlinger og velvære til din person.

MEDEX er en komplet serie af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede hudterapeuter. Dette sikrer, at du altid er i trygge og professionelle hænder.

MEDEX produkterne er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov. Ikke mindst er MEDEX førende inden for akne- og frygtsyrebehandling.

 

 

 

Velkommen til en verden af MEDEX

HUSK: en gang imellem skal man give sig tid til at forkæle sig selv

Kom ind og få en gratis konsultation

Vi glæder os til at se dig!